logo
RNTV Live

HIDRO PRAHOVA derulează investiții majore în Mizil

Oana Stoica

HIDRO PRAHOVA derulează investiții majore în Mizil

Societatea Hidro Prahova derulează în acest moment lucrări ample de extindere a rețelei de apă și canalizare, în mai multe localități din Prahova.

Aproape 2 milioane de euro vor fi investiți și la Mizil, acolo unde, în special vara, au existat probleme cu alimenarea apei, din cauza consumului foarte mare.

Prezenți în cadrul emisiunii Time Alert de marți seară, directorul general al Hidro Prahova, Adrian Semcu, și primarul orașului Mizil, Silviu Negraru, au vorbit despre investițiile preconizate în acest an, finanțate de Uniunea Europeană.

În ultimii șase ani, Hidro Prahova a gestionat proiecte cu finanțare europeană de peste 25 de milioane de euro.

Practic, vorbim despre cel mai mare buget administrat până în prezent la nivelul județului din fonduri europene, după cel al Consiliului Județean.

Două milioane de euro reprezintă investițiile pe care Hidro Prahova le face în Mizil, și care vizează, pe lângă extinderea rețelei de canalizare și reabilitarea celei de apă, și înființarea unei conducte de aducțiune.

Hidro Prahova a realizat până acum, cu fonduri europene, 5 stații de eupurare ultramoderne, inclusiv la Mizil, 250 de kilometri de rețea de canalizare, dar și peste 25 de kilometri de conducte de aducțiune.

COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor