Furtuna a provocat inundaţii şi a smuls copaci din rădăcini. Patru s-au prăbușit peste acoperișurile locuințelor și pe firele de alimentare cu energie electrică

Vântul puternic a smuls copaci din rădăcină şi tabla de pe două blocuri/ sursa foto Ora de Sibiu
cautam-reporteri-republikanews

Furtuna a provocat inundaţii şi a smuls copaci din rădăcini. Patru s-au prăbușit peste acoperișurile locuințelor și pe firele de alimentare cu energie electrică

Furtuna de ieri a provocat mai multe probleme în diferite zone ale judeţului. S-au produs inundaţii, iar copacii smulşi din rădăcni de vânt au provocat pagube însemnate

Concret, pompierii prahoveni au intervenit în ultimele 24 de ore, cu motopompe pentru evacuarea apei din 2 locații, respectiv Boldești Scăeni și Sinaia.

Pompierii militari au acționat cu motopompe pentru evacuarea apei acumulată în Sinaia la podul de la Cumpătu și la subsolul unui bloc din Boldești Scăeni.

Din cauza vijeliei 14 copaci din Ploiești, Românești și DN1 A – în dreptul localității Cocorăștii Colț, au căzut pe carosabil, pe firele de medie tensiune și pe acoperișurile locuințelor, fiind necesară intervenția salvatorilor pentru degajarea acestora.

Cele mai multe intervenții pentru degajarea copacilor au fost în municipiul Ploiești, Patru copaci s-au prăbușit peste acoperișurile locuințelor situate în Ploiești și pe firele de alimentare cu energie electrică.

Un echipaj de pompieri a acționat în municipiul Ploiești, pe strada C.D. Gherea, pentru a degaja mai multe bucăți de tencuială din acoperișul unui bloc care amenințau să cadă, constituind un pericol pentru pietoni.

sursa ISU Prahova

Foto cu caracter ilustrativ

lafesta

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here