logo
RNTV Live

Halep, imbatabilă la Miami, s-a calificat în optimi! Țig a fost “demolată”!

simona h
Cristian Anghelescu

Jucând la superlativ partida de azi-noapte, românca Simona Halep a reușit să o învingă en-fanfare pe estonianca Anett Kontaveit 6-3, 6-0, calificându-se astfel în optimile de finală ale turneului de la Miami.

Poate ca niciodată în acest an, Simona a dominat lupta mai ales din punct de vedere fizic și mental, părând că a uitat complet de problemele cu genunchii care au măcinat-o în tot acest debut de sezon.

În turul următor, Halep o va întâlni pe australianca Samantha Stosur (19 WTA), care a învins-o cu mare greutate, în trei seturi, 4-6, 6-3, 7-5, pe Shuai Peng (China, 43 WTA).

Pentru calificarea în optimi, Halep va primi 77.265 de dolari şi 120 de puncte WTA.

La finalul meciului, ea s-a declarat foarte fericită pentru evoluție, considerând-o ca fiind cea mai bună din 2017.

“Sunt foarte fericită, cred că e cel mai bun tenis al meu în acest an. M-am bucurat de fiecare moment. Am vrut să fiu foarte agresivă, să stau aproape de linie, să iau mingea rapid şi în urcare. Serviciul a funcţionat chiar bine azi. De fapt, totul a mers bine pentru mine. M-am simţit uşoară pe teren şi am putut alerga foarte mult”, a spus Halep, la interviul acordat pe teren, imediat după finalul meciului.

Fiind întrebată despre meciul următor, sportiva româncă a declarat:

“Va fi un meci dificil, o ştiu destul de bine. Ştiu cum trebuie să joc cu ea. Va fi o provocare mare pentru mine. Vin după o pauză, nu am nimic de pierdut şi voi încerca să dau totul, la fel cum am făcut azi, şi să mă bucur de fiecare moment”, a conchis Halep.

Meciul Simonei cu Stosur se va juca la noapte, undeva în jurul orei 02:00.

Venus Williams s-a distrat cu Patricia Țig

Venus Williams s-a dovedit a fi a fost prea puternică pentru românca Patricia Maria Ţig, aceasta impunându-se sec, 6-3, 6-0, în cel de-al treilea tur al turneului de la Miami.

Patricia a putut ține ritmul doar trei ghemuri, rămânând numai cu satisfacția de a-i administra americancei primul break al jocului! Însă, de la 3-3 aceasta a căzut lamentabil fără a mai reuși să câștige vreun game până la final!

”Cred că nivelul jocului meu s-a ridicat pe parcursul meciului şi acest lucru îmi doresc şi în celelalte tururi. Adversara a avut nişte lovituri grele, mă bucur mult că am putut controla acele puncte”, a spus Venus Williams, după meci.

În optimile de finală ale Miami Open, americanca o va întâlni pe rusoaica Svetlana Kuznetsova.

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor