logo
RNTV Live

Halep: “A fost un meci nebun!”

halep cu dureri
Cristian Anghelescu

Halep: “A fost un meci nebun!”

Simona Halep (1 WTA) s-a calificat, aseară, în turul III al turneului Premier Mandatory de la Miami. Jucătoarea noastră s-a chinuit cu franțuzoaica Oceane Dodin (21 de ani, 98 WTA), pe care a învins-o greu, în trei seturi, scor 3-6, 6-3, 7-5, după 2 ore și 7 minute de joc. În turul 3, o va înfrunta pe Angnieszka Radwanska (32 WTA).

Simona a avut probleme la umăr şi a tras o sperietură în setul decisiv, atunci când glezna a părut că i-a cedat. Halep a ţinut să caracterizeze meciul ca pe “unul nebun”.

Declarația Simonei

“Am avut multe meciuri grele. Am vrut să rămân concentrată, să nu renunţ. Am luptat până la final şi asta e cel mai important pentru mine. E greu să joci împotriva unui asemenea adversar.

Am încercat să stau bine pe picioare. A fost un meci nebun. A trebuit să rămân atentă la fiecare punct. A fost foarte greu”, a spus Halep, la finalul meciului, în interviul oferit pe teren.

Pentru Simona urmează meciul din turul 3 de la Miami cu Agnieszka Radwanska. Aceasta va fi a 11-a întâlnire directă dintre cele două, scorul fiind egal, 5-5.

“Trebuie să fiu mai agresivă decât cu franțuzoaica. Trebuie să găsesc unghiuri, să o ţin pe fundul terenului. Cam asta va fi tactica”, a mai spus Halep.

sursa: digisport

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor