logo
RNTV Live

FOTO/Kempo militar la Ploieşti. Învață să te aperi când ești atacat cu mâinile goale

kempo militar 5
Mihai Constantinescu

Kempo militar

FOTO/Kempo militar la Ploieşti. Învață să te aperi când ești atacat cu mâinile goale.

Ne place sau nu, trebuie să fim conştienţi că trăim într-o societate în care poţi fi pus în pericol în orice clipă. De aceea este important să ştii ce trebuie făcut în clipe tensionate, iar Federației Române de Kempo și A.S. Rebel Fighters vine cu soluţia. Poţi învăţa să te aperi cu ajutorul unui sport care aduce multă disciplină și încredere în forțele proprii. Este vorba despre Kempo militar

Departamentul Kempo Militar din cadrul Federației Române de Kempo și A.S. Rebel Fighters organizează Stagiul Național de Pregătire – Kempo Militar.

“Învață să te aperi pe tine și familia ta într-un mod profesionist când ești atacat cu mâinile goale, cu un cutit ori cu o arma de foc.
Situaţiile de studiu create de Departamentul Kempo Militar cu ajutorul tehnicilor și tacticilor din cadrul programului nostru te vor ajuta real într-o confruntare în care agresorul sau agresorii te vor ataca pe strada la serviciu sau chiar în casa ta.

? Stagiul se adresează tuturor practicanților de Kempo, angajaților din sistemul militar, angajaților din diverse instituții unde integritatea personală le este pusă în pericol, cât și sportivilor și instructorilor din diverse sporturi de contact.
❌ Vârsta minimă de participare 16 ani.

Linia metodică a stagiului de pregătire este supervizată de Președintelui Federației Române de Kempo, Kaicho Amatto Zaharia și pusă în aplicare de instructorii formatori:
❎ Ionel Crînguş / Hand to Hand Combat
❎ Cristian Tunschi / Knife Combat System
❎ Nicolae Ababei / Weapons Tactics
❎ Robert Manole / Protecție Executivă”

♦Informatii suplimentare:
Ionel Crînguş
? ionel.cringus@gmail.com
? 0730.947.305

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor