logo
RNTV Live

Halele Centrale au fost redeschise

fb-img-1663313567198-jpg-1663316338
Marin Ana

Halele Centrale au fost redeschise Comisariatul Regional pentru Protecţia Consumatorilor Prahova anunţă că Halele Centrale au primit acordul pentru a fi redeschise, după ce deficienţele constatate în urma ultimului control din data de 8 septembrie au fost remediate.SC Hale şi Pieţe a fost sancţionată cu 15.000 lei si un avertisment, iar comisarii au dispus atunci şi măsura complementară de oprire temporară a activității, până la remedierea deficiențelor.

Cele mai grave prbleme au fost constatate atunci la zonele de comercializare a produselor lactate şi a peştelui, la faţa locului fiind găsite, printre altele, vitrine insalubre, cu rugină şi gândaci, paviment murdar, zone insalubre pentru depozitarea mărfii.

”În zonele de lactate şi peşte, suspendarea activităţii comerciale a fost dispusă pentru o perioadă de la 0 până la 6 luni, iar reluarea acesteia se va realiza doar dacă comercianţii vor remedia deficienţele constatate de comisarii ANPC. Totodată, a fost întreruptă şi activitatea celorlalţi comercianţi din interiorul imobilului în vederea efectuării igienizării tuturor spaţiilor comerciale, atât în interiorul acestora, cât şi in spaţiile comune. Ca urmare a lucrărilor de igienizare efectuate în cursul acestei zile, în această zonă, în data de 09 septembrie vom solicita redeschiderea spaţiilor”, anunţa SC Hale şi Pieţe.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Mai multe informații gasiți aici:S-AU REDESCHIS COMPLET HALELE CENTRALE. CUM ARATĂ DUPĂ IGIENIZARE – NecenzuratPH

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor