logo
RNTV Live

Halele Centrale ar putea ascunde în continuare pericole după incendiul izbucnit de Paşte/ VIDEO

Theo Tănăsescu

Alexandru Ştefan, consilier municipal al Partidului Prahova în Acţiune, avertizează că Halele Centrale ar putea ascunde în continuare pericole după incendiul izbucnit de Paşte. Alesul local a reclamat faptul că în urma evenimentului s-a făcut doar o igienizare rapidă. Totodată, acesta a susținut că nu s-a schimbat nimic fundamental  şi că nu a existat o expertiză cu privire la situaţia instalaţiei electrice şi cea a acoperişului, afectat de incendiu.

Într-o conferinţă de presă susţinută la sediul Prahova în Acţiune, consilierul local Alexandru Ştefan a vorbit printre altele, despre urmările incendiului de la Halele Centrale. Acesta a susținut că este imperios necesar să se intervină urgent pentru a fi reabilitat acest imobil care este în patrimoniul UNESCO.

Reprezentantul legislatiului ploieștean a ținut să sublinieze faptul că mulți dintre comercianții din incinta Halelor Centrale au întocmit un proces verbal de eliminare a anumitor produse deteriorate în speranța că vor fi despăgubiți.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor