logo
RNTV Live

„Haita de Acțiune” ajunge la Ploiești Shopping City, pe 23 martie

Haita de actiune_PLoiesti Shopping City (1)
Erika Stoica

„Haita de Acțiune” ajunge la Ploiești Shopping City, pe 23 martie

Meet and greet cu actorii Matei Dima, Alex Bogdan, Anca Dinicu și Vlad Brumaru, de la ora 20.30, la Cinema City

Ploiești, 22 martie 2023 – După premiera comediei „Haita de Acțiune”, ploieștenii au ocazia să-i întâlnească pe protagoniștii filmului chiar la Ploiești Shopping City. Matei Dima, Alex Bogdan, Anca Dinicu și Vlad Brumariu vor fi prezenți pe 23 martie, de la ora 20.30, la Cinema City pentru o sesiune specială de meet and greet cu fanii. Accesul la eveniment este gratuit.

Scrisă și regizată de Vali Dobrogeanu, comedia „Haita de Acțiune” spune povestea lui Denzel (Matei Dima), un polițist de la Brigada Rutieră. Denzel și-ar dori să rezolve cazuri complexe, exact ca în filmele americane. Este luat în derâdere de toți colegii lui din secție pentru că este prea naiv să fie corupt și nici nu are șanse să devină un comisar adevărat. Alături de Oli (Antonia), o polițistă sătulă de misoginism și Aurel, primul agent de circulație din departament de etnie rromă, Denzel începe să investigheze un caz interesant, dar care îi aduce pe toți într-o postură neașteptată.

Despre Ploiești Shopping City

Ploiești Shopping City, parte din portofoliul NEPI Rockcastle, primul și cel mai mare centru comercial din județul Prahova, are o suprafață închiriabilă de 46.500 m2 și pune la dispoziția clienților săi aproximativ 2.000 locuri de parcare. Mall-ul găzduiește unul dintre cele mai mari cinematografe din afara Capitalei, cu 12 săli de proiecție dintre care 7 sunt dotate cu tehnologia 3D, dar și peste 100 de magazine, mix-ul de chiriași incluzând branduri internaționale precum Zara, H&M, Pull and Bear, Bershka, Stradivarius, Adidas, Starbucks, Tezyo, LC Waikiki, Intersport, Noriel, BSB, și multe altele.

Cu aplicația mobilă SPOT, disponibilă gratuit în Google Play și App Store, clienții Ploiești Shopping City sunt recompensați cu puncte de loialitate la fiecare sesiune de cumpărături, ce aduc oferte și beneficii exclusive.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor