Florin Piersic : ”Îl iubesc pe primarul Emanoil Savin ca și cum ar fi o rudă de-a mea”

 

Desfăşurat pentru a doua oară la Bușteni, pe scena Centrului Cultural “Aural Stroe” duminică, 18 septembrie, spectacolul “Străini în noapte”, cu Medeea Marinescu și Florin Piersic în rolurile principale, a fost aplaudat cu frenezie de publicul prezent.

cel mai verde complex reziential

Piesa este o foarte reuşită adaptare a unui text aparţinând lui Eric Assous, regia fiind semnată de Radu Beligan. Evenimentul de la Buşteni face parte din seria de reprezentații susținute de îndrăgiții actori în câteva dintre cele mai importante orașe din țară, cum ar fi București, Brașov, Timișoara, Cluj Napoca sau Constanța.

Protagonista acestui real succes scenic, apreciata actriţă Medeea Marinescu, a primit din partea lui Emanoil Savin, primarul oraşului Buşteni, un imens buchet de trandafiri, iar îndrăgitului actor Florin Piersic i-a oferit un tablou realizat de cunoscutul caricaturist Costel Pătrășcan.

”A fost extraordinar în această seară la Bușteni. Îl iubesc pe primarul Emanoil Savin ca și cum ar fi o rudă de-a mea. Face parte din familia sufletului meu.”, a spus Florin Piersic la finalul piesei.

 

arnos 6 oua

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here