Guvernul a prezentat noul pachet cu măsuri economice și sociale, pentru combaterea creșterii prețurilor și sprijin pentru populație și firme

Guvernul a prezentat noul pachet cu măsuri economice și sociale, pentru combaterea creșterii prețurilor și sprijin pentru populație și firme. Valoarea pachetului de măsuri prezentat de premierul Nicolae Ciucă este de 17,3 miliarde de lei, din care aproximativ 52% din fonduri europene, iar restul de la bugetul de stat.

Măsuri economice și sociale

Coaliția a aprobat pachetul de măsuri de sprijin pentru populație. În contextul în care criza scumpirilor se adâncește, 12 milioane de români vor beneficia de facilități precum vouchere, tichete sau reducerea accizei la carburant. Măsurile economice şi sociale cuprinse în pachetul „Sprijin pentru România” reprezintă un plan de 4 miliarde de euro, care va atenua efectele crizelor multiple din această perioadă. Într-o intervenție telefonică la Ploiești TV, în cadrul emisiunii Proces Verbal, deputatul PSD de Prahova, Laura Moagher, a explicat în ce constă acest ajutor de la stat.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

cel mai verde complex reziential

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

arnos 6 oua

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here