Grupul Cris-Tim donează produse alimentare persoanelor din linia întâi în lupta cu virusul Covid-19

Grupul Cris-Tim, donează produse alimentare persoanelor din linia întâi în lupta cu virusul Covid-19

Grupul Cris-Tim continuă să acorde sprijin prin Fundația “Prețuiește Viața”, de data aceasta donând produse alimentare persoanelor din linia întâi în lupta cu virusul Covid-19

Vineri, 28 Martie, al doilea convoi umanitar a plecat simultan din București, Brașov, Ploiești, Craiova, Cluj-Napoca, Timișoara, Constanța, Galați și Iași pentru a ajunge prin Crucea Roșie și Inspectoratul pentru Situații de Urgență la oamenii aflați în linia întâi în lupta cu virusul Covid-19 și la persoanele vulnerabile.

Grupul continuă să fie alături de Andreea Marin și Fundația “Prețuiește Viața” în susținerea persoanelor care au nevoie. Auu fost donate peste 22.0000 de pachete de mezeluri Cris-Tim cu Eticheta Curată (mușchi file, salam, cârnați, crenwurști), peste 11.000 de bucăți de produse lactate de la brandul Mugura (iaurt, sana, chefir), precum și 1000 de bucăți de produse Ready Meal, brandul Bunătăți (adică șnițele, grătare de pui, fasole bătută). Cantitatea donată a fost suplimentată față de prima ediție pentru a putea acoperi cât mai multe orașe.

 “În această perioadă critică, când toți suntem afectați, sunt recunoscător să aflu despre cât mai multe companii care își găsesc resursele necesare pentru a veni în ajutorul persoanelor care au cea mai mare nevoie – persoanele vulnerabile și persoanele aflate în prima linie în lupta cu virusul Corona. Noi, Grupul Cris-Tim vom continua să fim un sprijin în această luptă și vom dona în continuare. Suntem de părere că solidaritatea și compasiunea sunt două aspecte cheie în ceea ce privește comportamentul, pe care toți trebuie să le arătăm – de la simple ființe umane, la companii și alte instituții – pentru a ne putea baza unul pe celălalt, și împreună să continuăm lupta pentru depășirea acestei perioade mult încercată și să creăm prosperitate”, a declarat Radu Timiș Junior, CEO-ul companiei Cris-Tim.

Siguranţă deplină

Toate transporturile produselor către punctele de colectare s-au făcut în condiții de siguranță maximă, folosindu-se mașini igienizate speciale, din flota proprie, iar șoferii care au operat aceste transporturi au fost dotați, la rândul lor, cu mănuși și măști de protecție, pe toată durata acțiunii.

Mediul de lucru din cadrul fabricilor de producție Cris-Tim este dintotdeauna unul îmbogățit cu stații de ozon, substanță ce garantează pregătirea produselor în aer proaspăt, ca la munte, distrugând microbii și virușii din aer. Astfel, continuarea proceselor de producție în toate companiile membre ale grupului se desfășoară în continuare, în condiții de siguranță deplină.

În cadrul Cris-Tim, la finalul fluxului tehnologic, se asigură un nivel suplimentar de siguranță, printr-un sistem modern de igienizare, care utilizează tehnologia lămpilor ultraviolete și este aplicat pe linia de ambalare. Utilizarea ozonificării și a ultravioletelor aduce avantajul inactivării micro-organismelor patogene, iar utilizarea substanțelor chimice pentru dezinfecție este înlocuită astfel cu succes.

Grupul Cris-Tim felicită, de asemenea, implicarea AquaVia, Top Line Romania, Olympus, Avon Romania, Starbucks și Secom Romania în această cauză.

Donaţii

“Pentru a continua sprijinul Fundației „Prețuiește Viața”, încurajăm donațiile destinate achiziționării consumabilelor, echipamentelor sau produselor atât de necesare categoriilor vulnerabile de persoane, medicilor, personalului medical din linia întâi sau instituțiilor medicale/de îngrijire a bolnavilor sau a vârstnicilor”

 

Donații prin sms: Donație de 2 euro prin SMS la 8825, fără taxă, în rețelele Digi Mobil, Vodafone, Telekom România Mobile, Orange.

Donații prin cont bancar:

Cont in RON: RO29BRDE445SV95792894450

Cont in USD: RO72BRDE445SV95793004450

Cont in EUR: RO63BRDE445SV95793184450

Beneficiar: Fundația Prețuieste Viața

Banca: BRD Dorobanți

Swift: BRDEROBU

sponsor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here