Gringo de România – AG Weinberger, solo la Buşteni

 

Duminică, 7 august, de la ora 19, Centrul Cultural “Aurel Stroe” din Buşteni invită iubitorii de blues să participe la un solo acustic excepţional susţinut de  AG Weinberger. Deţinătorul celor 7 selecţii pentru nominalizare la Premiile Grammy, cel ce a introdus muzica Blues cântată live în România, decorat cu Ordinul Cultural în grad de Cavaler (2011), AG Weinberger va aduce la Buşteni o seară  de blues şi jazz excepţională. Considerat de către critici Mr. Blues al României, iar de către B.B. King “un chitarist carismatic de cea mai înaltă clasă”, Weinberger impune muzica bună în viaţa culturală din România.
Anul acesta, concertele sale poarta titlul generic GRINGO DE ROMÂNIA, iar piesele aduse în faţa publicului stau sub semnul celor de colecţie, rar auzite, o selecţie unică de bijuterii muzicale, pe care în Romania doar AG Weinberger le cântă. Artistul a primit premiul pentru ”Cel mai bun artist de blues al anului 2015” și premiul pentru
”Cel mai bun album de blues al anului 2015 – Mighty Business”. Evenimentul se desfăşoară în cadrul Zilelor Culturii – Sărbătoarea Sfinxului ediția a IX-a.

sursă foto: metalfan.ro

solicitare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here