logo
RNTV Live

Concertele cu public ale Filarmonicii, suspendate! Concert de excepţie online

concert craciun filarmonica
Mihai Constantinescu

Concertele cu public ale Filarmonicii “Paul Constantinescu” au fost suspendate, în această perioadă, în conformitate cu Hotărârea nr. 27/03.04.2021 a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență.

Evenimentele vor putea fi urmărite online, pe platforma Virtual Concert Hall. Aici veţi putea urmări concerte live cât și înregistrări ale celor mai frumoase spectacole desfășurate de-a lungul timpului.

Orchestra simfonică ploieșteană, avându-l la pupitrul dirijoral pe Bogdan Vodă și solist pe violonistul Gabriel Croitoru, vă așteaptă joi, 8 aprilie 2021, de la ora 19.00, la un nou concert de excepție. Evenimentul va putea fi urmărit exclusiv pe Virtual Concert Hall. Programul cuprinde Serenada pentru orchestră de coarde, op. 20, de E. Elgar, Concertul în Do major, Hob. VIIa:1 pentru vioară și orchestră, de J. Haydn și Simfonia nr. 29 în La major, K.V. 201, de W. A. Mozart.

Biletele virtuale, pentru a putea urmări integral reprezentanția pot fi achiziționate de aici: https://virtualconcerthall.ro/produs/bilet-virtual-transmisie-live-concert-simfonic-8-aprilie-2021-stagiunea-68/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/traficul-de-cosmar/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/cetatean-spaniol-vorbeste-de…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor