Grindeanu se așteaptă la ce e mai rău! Ultimele declarații în calitate de premier?

angajare

Premierul Sorin Grindeanu a afirmat, miercuri, într-o discuție informală cu jurnaliștii de la Palatul Victoria, că nu președintele PSD, Liviu Dragnea, i-ar fi cerut direct demisia din funcția de prim-ministru, ci unii lideri social-democrați, scrie AGERPRES.

Referitor la ședința Comitetului Executiv Național al PSD care va avea loc miercuri, Grindeanu a spus, zâmbind, că se așteaptă la „o execuție publică”.

Premierul a adăugat că este posibil ca mai mulți miniștri ai cabinetului său să-și prezinte miercuri demisia, fără a le menționa numele.

Membrii Comitetului Executiv Naţional al PSD se vor reuni, miercuri, de la ora 16.00, la Parlament, pentru a decide care este calea de urmat în condiţiile refuzului lui Sorin Grindeanu de a demisiona din funcţia de prim-ministru. În consecinţă, trebuie să se decidă drumul de urmat: fie Grindeanu rămâne premier în fruntea unui cabinet remaniat, fie se încearcă forţarea plecării sale prin retragerea sprijinului politic sau prin moţiune de cenzură, notează și Digi 24.

 

 

hidro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here