logo
RNTV Live

Grindeanu se așteaptă la ce e mai rău! Ultimele declarații în calitate de premier?

dragnea_grindeanu
Ciprian Radu

Premierul Sorin Grindeanu a afirmat, miercuri, într-o discuție informală cu jurnaliștii de la Palatul Victoria, că nu președintele PSD, Liviu Dragnea, i-ar fi cerut direct demisia din funcția de prim-ministru, ci unii lideri social-democrați, scrie AGERPRES.

Referitor la ședința Comitetului Executiv Național al PSD care va avea loc miercuri, Grindeanu a spus, zâmbind, că se așteaptă la “o execuție publică”.

Premierul a adăugat că este posibil ca mai mulți miniștri ai cabinetului său să-și prezinte miercuri demisia, fără a le menționa numele.

Membrii Comitetului Executiv Naţional al PSD se vor reuni, miercuri, de la ora 16.00, la Parlament, pentru a decide care este calea de urmat în condiţiile refuzului lui Sorin Grindeanu de a demisiona din funcţia de prim-ministru. În consecinţă, trebuie să se decidă drumul de urmat: fie Grindeanu rămâne premier în fruntea unui cabinet remaniat, fie se încearcă forţarea plecării sale prin retragerea sprijinului politic sau prin moţiune de cenzură, notează și Digi 24.

 

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor