GREVA TRANSPORTATORILOR se suspendă. Ce se va întâmpla cu transportul de persoane

Federația Transportatorilor anunță că greva încetează după intervenția conducerii comisiei de transporturi a Camerei Deputaților, anunță Antena 3.

Transporturile de persoane urmează a fi reluate începând cu ora 14.00

Deputatul PSD Marius Sorin Bota anunță că a transmis, împreună cu președintele Comisiei de transporturi din Camera Deputaților, o invitație ministrului Lucian Șova pentru a da explicații în fața Comisiei cu privire la ordinul de modificare a condițiilor de relicențiere a traseelor în transportul public interjudețean. Joi, transportatorii au intrat în grevă, sute de curse fiind afectate.

“În opinia mea, liberalizarea transportului public interjudețean este înțeleasă greșit de către actualul ministru. Am avut o discuție, la un moment dat, în interiorul partidului de care domnia sa nu a ținut cont și a dat drumul la Ordin așa cum a considerat dânsul că intelege sa facă liberalizarea tranportului public (la fel cum au făcut alții privatizarea în România a ceea ce, probabil, nu trebuia privatizat). Nu suntem de acord cu acest Ordin în forma actuală. În acest sens conducerea Comisiei de transporturi și infrastructură din Camera Deputaților a adresat domnului ministru o invitație pentru a discuta politici publice de transport, deoarece în acest caz suntem în situația de a discuta politici publice de transport pe termen mediu și lung”, a declarat deputatul, potrivit unui comunicat de presă citat de stiripesurse.ro.

sponsor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here