logo
RNTV Live

Urmărire pe străzile din Ploiești! Un puști teribilist a încercat să scape de polițiști

masina politie
Dumitrescu Vlad

Un tânăr de 17 ani le-a dat de furcă, miercuri seară, polițiștilor din Ploiești. Aceștia au încercat să-l tragă pe dreapta pe puștiul aflat la volanul unei mașini, iar totul s-a transformat într-o urmărire în zona Gara de Sud – str. Rudului.

“Ieri, în jurul orei 21.00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Ploiești, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu în municipiul Ploiești, au oprit pentru control un autoturism, care circula pe strada Depoului, din direcția Gării de Sud către strada Rudului. Conducătorul auto nu a respectat semnalele de oprire efectuate de către polițiștii rutieri, efectuând virajul la dreapta pe strada Rudului, ulterior fiind oprit pe o stradă adiacentă.

În urma verificării în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că tânărul aflat la volanul autoturismului are vârsta de 17 ani și nu este posesor de permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”, a informat IJP Prahova.

Mai mult, polițiștii au aflat că băiatul luase autoturismul în cauză de la domiciliu fără ca proprietarul acestuia să aibă cunoștință de acest aspect.

Drept urmare, în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere și furt în scop de folosință.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor