logo
RNTV Live

Grevă spontană la TCE! Angajaţii ameninţă cu oprirea transportului public!

tce greva
rnews

Protest spontan astăzi, la TCE ( Transport Călători Expres). Peste 200 de angajaţi  ai societăţii au întrerupt lucrul, nemulţumiţi de nesemnarea contractului colectiv de muncă, dar şi de condiţiile proaste de salarizare şi de starea precară a maşinilor cu care se efectuează transportul public în comun.

Oamenii au purtat, în semn de protest, eşarfe albe, iar unii dintre ei chiar au refuzat să mai efectueze cursele. ” Ştiu că situaţia este dificilă. Ştiu că sunt probleme finanicare uriaşe şi le înţeleg nemulţumirea angajaţilor. Au încercat să intre şi în audienţă la primarul Adrian Dobre, însă, nu au reuşit. Liderilor li s-a spus că mâine pot fi primiţi. Sper ca acest conflict să fie stins fiindcă nu putem bloca o astfel de activitate, poate cea mai importantă la nivel de Ploieşti.” a declarat Alexandri Nicolae, directorul TCE Ploieşti.

În egală măsură, liderul sindicatului reprezentativ al TCE, Ion Mişcă,  s-a arătat extrem de nemulţumit de felul în care merg lucrurile în interiorul societăţii. Şi nu de ieri, de azi, ci de foarte mult timp. ” Am ajuns ca şoferii să cumpere piese pentru maşini, condiţiile de muncă sunt cum sunt, contractul colectiv de muncă nu îl putem încheia. Mai mult, suntem ameninţaţi şi cu falimentul din cauza furnizorilor. Aşa nu se mai poate!”

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor