logo
RNTV Live

Ploieştiul are nevoie urgentă să fie “conservat”. Municipalitatea nu mai are bani pentru…

plombăr bani. Buget zero pentru reparaţii drumuri
Mihai Constantinescu

Buget zero pentru reparaţii drumuri. Ploieştiul are nevoie urgentă să fie “conservat”.

Ploieştiul are nevoie urgentă să fie “conservat”. Municipalitatea nu mai are bani pentru repararea drumurilor. Fondul pentru reparaţiile curente a fost consumat. Ploieştenilor nu le rămâne de făcut decât să circule cu mare atenţie pe porţiunile de drum din oraş unde sunt găuri în astfalt sau să renunţe de tot la maşinile personale. Nu este prima dată când Ploieştiul se confruntă cu o asemenea situaţie. La finalul primului semestru al acestui an, administraţia ploieşteană a fost nevoită să aprobe o rectificare bugetară din acelaşi motiv: nu mai erau bani pentru reparaţiile curente de drumuri.

“Iniţial, am avut un buget de 5 milioane de lei, care s-a epuizat, aşa că am suplimentat suma, până la 8 milioane, însă acum aceasta este consumată”, a rspus pentru Telegrama.ro primarul Adrian Dobre.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/femeia-care-distrus-orasul-si-sportul-ploiesti-esti-de-acord-sa-plece/

Problema ar putea fi rezolvată printr-o nouă rectificare de buget, prin care să fie luate fonduri de la alte capitole şi alocate pentru aceste lucrări Acest lucru s-au putea decide în cadrul unei şedinţe a Consiliului Local Ploieşti în care aleşii locali să hotărască din ce buzunar să fie luaţi nişte bani.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/locul-de-legenda-din-ploiesti/

Până atunci însă Ploieştiul are nevoie urgentă să fie “conservat” pentru a se evita deteriorarea drumurilor şi mai rău .

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

Sursa Telegrama.ro

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor