logo
RNTV Live

Grevă generală la TCE. Niciun autobuz nu ajunge în staţiile din Ploieşti. Oamenii se descurcă cum pot

Mihai Constantinescu

Nici un autobuz nu mai circulă prin Ploieşti. TCE, în grevă generală

Grevă generală la TCE. Niciun autobuz nu ajunge în staţiile din Ploieşti. Oamenii se descurcă cum pot.

Dacă ieri transportul în comun a fost asigurat parţial, astăzi lucrurile au luat o întorsă neaşteptată: transportul în comun a fost paralizat.

Sindicaliştii ameninţă că nu vor renunţa la această formă de protest până ce reprezentanţii Primăriei Ploieşti nu vor vira în contul TCE banii aferenţi pierderilor înregistrate de societate anul trecut.

Dacă situaţia nu se rezolvă rapid în oraş va fi haos, mai ales că vine minivacanţa de 1 Decembrie când transportul în comun va fi solicitat mai mult decât în mod obişnuit.

Războiul dintre TCE şi Primrie se răsfrânge asupra ploieştenilor

“Sunt în staţie de cinci minute. Nu am ştiut de grevă. Am auzit şi eu de la cei strânşi aici. Eu cu ce sunt vinovată pentru problema celor de la TCE? Aveam un drum important de făcut acum la prima oră. O să caut un taxiu, nu am ce face! , a spus o ploieşteancă”

Este strigător la cer ce se întâmplă! Mi-am luat abonament pe o lună de zile pe toate traseele. Şi vreau să circul că de aia am dat bani. Azi dau alţii pe taxiu. Eu unde fac grevă pe chestia asta?, a spus altcineva.

“Îmi pare rău pentru ce se întâmplă la TCE. Dar pe noi pică greul. Trebuie să ajungem unde avem treabă pe jos şi nu mi se pare corect,a mai spus cineva”

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor