logo
RNTV Live

Great times și muzică live cu Minelli sus pe terasa Ploiești Shopping City

SiteSlide_principal_1920x800px
Mihai Constantinescu

Great times și muzică live cu Minelli sus pe terasa Ploiești Shopping City

Pe 28 iulie, Minelli îșiinvită toți fanii la un super concert live sus pe terasa Ploiești Shopping City, începând cu orele 20:30. Participanții se vor putea bucura de cele mai noi hit-uri lansate de artistă, de meniuri delicioase și great times în compania celor apropiați. Accesul la eveniment este gratuit.

Minelli este o cântăreață și compozitoare cunoscută atât la nivel național, cât și internațional. Cele mai populare piese ale acesteia sunt “Mariola”, care a adunat peste 22 de milioane de vizualizări pe Youtube și “Rampampam”, melodia care i-a adus premiul pentru categoria “Cea mai ascultată piesă la nivel internațional” la The Artist Awards 2021.  Minelli a compus numeroase piese ale artiștilor români precum “Addicted” (Stickotoy), “Flashbacks” interpretată de Inna sau “Touch me” – Antonia.

Înainte de a începe o carieră solo, solista a făcut parte din trupa Wassabi condusă de Marius Moga. De-a lungul timpului, Minelli a colaborat cu artiști români și străini precum Inna, Marco & Seba, Vanotek, Markus Schulz, Dave Ramone, LoL Deejays și FYI, Erick Frank, Bob Sinclar.

Mai multe detalii despre eveniment sunt disponibile pe site-ul www.ploiestishoppingcity.ro.

Despre Ploiești Shopping City

Ploiești Shopping City, primul și cel mai mare centru comercial din județul Prahova, are o suprafață închiriabilă de 46.500 m2 și pune la dispoziția clienților săi aproximativ 2.000 locuri de parcare. Mall-ul găzduiește unul dintre cele mai mari cinematografe din afara Capitalei, cu 12 săli de proiecție dintre care 7 sunt dotate cu tehnologia 3D, dar și peste 100 de magazine, mix-ul de chiriași incluzând branduri internaționale precum Zara, H&M, Pull and Bear, Bershka, Stradivarius, Adidas, Starbucks, Tezyo, LC Waikiki, Intersport, Noriel, BSB, și multe altele. Ploiești Shopping City este un proiect dezvoltat de Carrefour Property Romania împreună cu NEPI Rockcastle.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor