logo
RNTV Live

Graţiela Gavrilescu:”Nu o să murim dacă, 14 zile, vom rămâne acasă, în familie!”

viceprim-ministrul și ministrul Mediului, Grațiela Gavrilescu penală pe numele Ministrului Mediului, Graţiela Gavrilescu
Mihai Constantinescu

Graţiela Gavrilescu:”Nu o să murim dacă, 14 zile, vom rămâne acasă, în familie!”

Evoluţia epidemiei de COVID-19 pune pe jar autorităţile, oamenii politici cât şi cetăţenii. În acest sens, Graţiela Gavrilescu, prim-vicepreşedinte Partidul Forţa Natională, face apel câtre polulaţie să facă tot ce este necesar pentru a se stopa răspândirea COVID-19, în special să stam în case.

“De ce să mai așteptăm?
Am văzut ce efecte dezastruoase au avut ezitările guvernului italian!
Și am văzut și cât de eficiente au fost măsurile de izolare din China.
Sigur, nu ne dorim excesele Chinei, dar efectele carantinei și izolării sunt incontestabile!
Cu cât suntem mai fermi și cu cât aplicăm măsurile de restricționare a circulației și de control al activităților care favorizează răspândirea virusului, cu atât vom avea victime mai puține și ne vom putea relua viața economică și socială mai repede!
Zilele trecute, am putut vedea cu toții draftul unui ordin care instituia astfel de măsuri!
Să se aplice!
Nu o să murim dacă, 14 zile, vom rămâne acasă, în familie!
Dacă o să facem ceea ce, de fapt, ne-am dorit dar mereu am amânat: să ne privim copiii crescând, să ridicăm ochii spre cer, să citim o carte bună, să vedem un film, din fotoliul de acasă, să ne odihnim, să pregătim casa pentru Paști, să vorbim la telefon cu toți prietenii pe care i-am tot amânat… Să ne gândim, în sfârșit, mai întâi de toți și de toate, la ce contează cu adevărat pentru propria noastră viață!
Vom primi Sfintele Sărbători de Paști altfel: cu mai multă credință și speranță în suflet, pentru că, dragii mei, Lumina Învierii ne va aduce, în acest an, semnul iertării și renașterii, de care cu toții avem atâta nevoie!
Dumnezeu ne iubește și nu o să ne lase fără ajutorul Lui nici acum!
Curaj!”, a spus Graţiela Gavrilescu

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor