logo
RNTV Live

Grațiela Gavrilescu, prezentă la Festivalul HEFERLAND

gratiela
rnews

Ministrul Mediului, Grațiela Gavrilescu, a fost prezentă săptămâna trecută la Festivalul HAFERLAND, sărbătoarea anuală a sașilor și meșteșugurilor săsești.

Îmbrăcată într-o IE tradițională din zona Breaza, deputatul prahovean s-a bucurat de frumusețea festivalului care a reunit într-un singur loc “frumusețea costumelor tradiționale săsești, datinile locale spectaculoase, arta meșteșugarilorc și muzica minunată ”

Iată mesajul postat de către pe Ministrul Mediului, Grațiela Gavrilescu, pe pagina de facebook!

Am participat, astăzi, la un eveniment minunat, Festivalul HAFERLAND, sărbătoarea anuală a sașilor și meșteșugurilor săsești.
Dumnezeu a ținut cu noi: după atât de multă ploaie, soarele a strălucit cu generozitate și ne-am putut bucura ochii și sufletul cu un program deosebit, menit să pună în valoare frumusețea costumelor tradiționale săsești, datinile locale spectaculoase, arta meșteșugarilor, muzica minunată și, nu în ultimul rând, emoția oglindită în ochii tuturor participanților.
Am avut privilegiul să cunosc și sa reîntâlnesc oameni extraordinari, pe care deja îi pot considera prieteni!
Sunt oameni care își respectă țara în care își au rădăcinile, profesia, mentorii și înaintașii și care, prin tot ceea ce fac, demonstrează respect și pentru urmași, începând cu grija pentru curățenie, pentru mediul înconjurător, pentru restaurarea monumentelor, pentru fațadele și decorarea locuințelor…
M-am bucurat că noii mei prieteni, atât de mari iubitori de frumos, au admirat ia mea de Breaza, pe care am îmbrăcat-o special! ?
Le mulțumesc organizatorilor pentru invitație și ospitalitate!
Voi reveni, mereu, cu plăcere în zona Crit-Viscri și vă invit și pe dumneavoastră să o cunoașteți!

VIDEO

https://www.facebook.com/GratielaGavrilescu/videos/1967595729959343/

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor