logo
RNTV Live

Grațiela Gavrilescu ia apărarea pensionarilor

pensionare Bunicii Ploieştiului. Bunicii Ploieştiului au ieşit astăzi în stradă/ sursa foto România Libera
Mihai Constantinescu

Grațiela Gavrilescu ia apărarea pensionarilor. În acest sens, parlamentarul PPU (social-liberal), a depus la Camera Deputaților o declarație politică în care atrage atenția că politica de stat a României, în ceea ce îi privește pe pensionari, reprezintă un abuz clar.

Deputatul umanist atrage atenția că mesajele publice și propunerile guvernanților legate de sistemul public de pensii denotă un abuz generalizat și lipsa oricărei urme de empatie și respect la adresa seniorilor României.

„Pensiile bătrânilor noștri au ajuns subiect-sperietoare la știrile de seară!

Vârsta de pensionare și înghețarea pensiilor românilor- arginții cu care negociatorii USR își cumpără, la Bruxelles, favoruri de miliarde pentru firmele de consultanță abonate la avantaje. (…)

V-ați gândit, măcar o secundă, ce efecte pot avea vorbele pe care le aruncați, la întâmplare, asupra acestor oameni, cu inimile slăbite de anii care s-au rostogolit, mereu dureros, peste ei?

Carta Drepturilor Fundamentale a Uniunii Europene, în articolul 25, recunoaște și respectă dreptul persoanelor vârstnice de a duce o viață demnă și independentă și de a participa la viața socială și culturală”, transmite Grațiela Gavrilescu.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor