logo
RNTV Live

Grațiela Gavrilescu este alături de primarii din România. Viceprim-ministrul sprijină adoptarea Legii Codului Administrativ

gratiela asoc oraselor (Large)
rnews

Grațiela Gavrilescu este alături de primarii din România.

Viceprim-ministrul Grațiela Gavrilescu, s-a întâlnit luni, 25 martie, cu primarii de orașe din România.

Ocazia a fost prilejuită de împlinirea celor 25 de ani de activitate a Asociației Orașelor din România.

La Gala Aniversară, ministrul Mediului le-a vorbit aleșilor locali despre importanța dezvoltării unui sistem perfomant de management al deșeurilor în mediul urban, dar și despre necesitatea implementării cât mai urgente a colectării selective.

Grațiela Gavrilescu le-a vorbit primarilor și despre programele de finanțare disponibile prin Fondul pentru Mediu, care urmează să demareze: Rabla Clasic, Rabla Plus și Programul pentru instalarea de sisteme fotovoltaice.

Nu în ultimul rând, viceprim-ministrul Grațiela Gavrilescu le-a promis aleșilor că va lupta ca Legea Codului Administrațiv, care prevede pensii speciale pentru aleșii locali, să fie adoptată.

Și asta în ciuda opoziției venite din partea președintelui Iohannis.

Iată ce a scris Grațiela Gavrilescu pe pagina sa de socializare:

”M-am bucurat, astazi, sa pot reintalni prieteni dragi intre primarii participanti la editia jubiliara a Adunarii Generale AOR!
Inca o data s-a dovedit ca oamenii raman oameni si primarii de calitate- primii gospodari ai localitatilor in care sunt alesi, indiferent de partidul sub sigla caruia au candidat!
In semn de respect pentru acestia, am fost onorata sa le pot prezenta, astazi, oportunitatile oferite de programele de mediu si sa ii asigur de tot sprijinul meu!
Le promit ca voi intreprinde tot ce imi sta in putinta pentru adoptarea cat mai rapida a Codului Administrativ, a carui traiectorie fireasca a fost deturnata de presedintele Romaniei!
Indiferent cat de mult va doriti sa fiti lider al opozitiei, ati fi putut, macar de aceasta data!, sa nu mai stopati demersurile majoritatii, domnule presedinte!
Nu pot sa cred ca ati uitat ca si dumneavoastra ati fost… primar!”

Sursa: https://www.facebook.com/GratielaGavrilescu/ 

FOTO:

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor