logo
RNTV Live

Planul de disponibilizări la TCE. Cum vor fi dați afară angajații

TCE
Ciprian Radu

TCE trece printr-o gravă criză financiară și reduce cheltuielile. Asta înseamnă inclusiv disponibilizări. Ca să nu se ajungă la disponibilizări colective și la prevederile legale ce se impun în această situație, TCE dă afară câte 29 de oameni pe etapă. 

Chestionat cu privire la acest subiect, la întâlnirea săptămânală cu presa, primarul Ploieștiului, Adrian Dobre, a făcut mai multe precizări.

Disponibilizările vor fi făcute pe etape. După fiecare etapă, va fi efectuată o analiză asupra efectelor. Între etape vor fi 2-3 luni, timp în care pot surveni modificări care să ducă la îmbunătățirea situației financiare. De exemplu, celebra problemă a diferenței dintre venituri și cheltuieli ar putea fi rezolvată.  “Există acea discuție legată de diferența dintre venituri și cheltuieli pe 2016. De asemenea, vom veni în ședință de Consiliu Local cu un proiect pentru finalizarea procedurilor de achiziție pentru autobuze, care va însemna o serie de economii care se fac la nivelul societății. Disponibilizările vor fi făcute pe pași, în funcție de aceste măsuri pe care le luăm”, a spus Dobre.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor