logo
RNTV Live

Graţiela Gavrilescu, de partea românilor afectaţi de scumpirile în lanţ

sursă foto covasnamedia.ro
Mihai Constantinescu

Deputatul umanist Graţiela Gavrilescu a dus critici dure Guvernului care pune presiune pe populaţie prin scumpiri în lanţ.

“În fiecare zi, scumpiri!Și nu mă refer la produsele de lux, nici la costul concediilor și nici la alte “mofturi”, la care am putea renunța…Se scumpesc alimentele de bază. Benzina și motorina. Energia electrică și gazul. Salariile și pensiile românilor- unele dintre cele mai mici din Europa- sunt înghețate… pentru că așa a vrut guvernul.

La rectificarea bugetară, ghiciți de unde se taie miliarde?!De la Ministerul Muncii, unde, pentru majorări nu au fost bani, dar acum, de mutat în alte direcții, sunt! Cum intenționează guvernul să compenseze creșterile enorme de tarife la utilități, anunțate pentru toamnă? În niciun fel! După haosul liberalizării pieței, în care abonații au fost îngropați în scrisori, grafice, tabele, chestionare etc., haosul întârzierilor la plată și debranșărilor devine previzibil.

Ați mai auzit ceva despre Legea consumatorului vulnerabil?Altceva decât că guvernul ar dori să o “împingă” spre finele anului viitor?Într-un an de pandemie și de calamități naturale, să te preocupe mai mult alegerile din propriul partid și rezolvarea “sinecurilor” decât problemele reale ale poporului pe care îl guvernezi este mai mult decât indiferență ori neputință!Este un abuz ridicat la rang de atentat la siguranța națională!”, a scris pe Facebook deputatul Graţiela Gavrilescu.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor