logo
RNTV Live

Graţiela Gavrilescu despre “cel mai simplu și important gest, care ne poate feri de îmbolnăvirea” cu coronavirus

87739343_197760551630917_2588071228698787840_n
Mihai Constantinescu

Din nou, despre CORONAVIRUS!

Graţiela Gavrilescu despre “cel mai simplu și important gest, care ne poate feri de îmbolnăvirea” cu coronavirus.

Graţiela Gavrilescu, prim-vicepreşedinte Partidul Forţa Natională, a adus în atenţia românilor, printr-o postare pe Facebook, metoda simplă prin care oamenii se pot proteja împotriva celui mai temut virus al momentului

“Trec peste criticile pe care le am la adresa guvernului, care, in mai bine de o lună, nu a reușit să se aprovizioneze cu materialele sanitare și substanțele necesare!
Să vorbim, astăzi, despre cel mai simplu și important gest, care ne poate feri de îmbolnăvire: spălarea mâinilor cu apă și săpun!
În câte școli, mai ales din mediul rural, există dispensere cu săpun lichid și apă, la dispoziția elevilor și angajaților?
În câte gări, autogări, instituții publice cu aflux mare de cetățeni se asigură posibilitatea acestora de a se spăla pe mâini?
În calitate de deputat, membru al Comisiei pentru sănătate, cer public ministrului Sănătății și ministrului Educației să verifice și să impună, prin direcțiile și inspectoratele județene, existența și utilizarea acestor facilități și, acolo unde nu este posibil, să impună montarea de dispensere cu substanțe dezinfectante!
Și nu doar în această perioadă de criză, ci și după, pentru a preveni potențiale îmbolnăviri!
Totodată, în marile aglomerări urbane, astfel de dispensere ar trebui amplasate și în principalele stații de autobuz și la gurile de metrou.
Voi discuta cu colegii mei din Partidul FORȚA NAȚIONALĂ să găsim și cea mai bună cale de legiferare a acestor măsuri.
Până atunci, însă, la treabă!”, a concluzionat Gavrilescu.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor