Graţiela Gavrilescu: “Avem posibilitatea, obligația politică și mândria patriotică de a crea toate condițiile pentru renașterea agriculturii românești!”

Graţiela Gavrilescu: “Avem posibilitatea, obligația politică și mândria patriotică de a crea toate condițiile pentru renașterea agriculturii românești!”.

Într-o postare pe Facebook, deputatul umanist Graţiela Gavrilescu a explicat de ce este importat ca guvernul să sprijine fermierii români.

cel mai verde complex reziential

“Reluarea de către actualul guvern a aplicării măsurilor menite să sprijine fermierii români este mai mult decât binevenită în contextul prognozelor pentru 2022 și pentru anii viitori, în care criza alimentară este deja o certitudine. Dacă aceste demersuri își vor găsi și o reflectare bugetară pe măsură și dacă vor fi dublate și de urgentarea adoptării proiectelor de legi specifice, ne vom putea asigura, în timp, independența alimentară și calitatea dorită pentru hrana copiilor noștri.Unul dintre aceste proiecte este și cel al Legii privind achiziționarea produselor alimentare din producția autontonă, pe care l-am promovat alături de colegii social-democrați.Este inadmisibil, înainte de Crăciun, să importăm atât de multe legume, de calitate îndoielnică, când România a avut o rețea de sere extraordinare și tradiție în legumicultură! Este inadmisibil ca banca de semințe românești, de la Buzău, să nu fie protejată economic! Este inadmisibil ca specialiștii, ca cercetătorii noștri să nu fie apreciați și puși în valoare așa cum ar merita!Avem posibilitatea, obligația politică și mândria patriotică de a crea toate condițiile pentru renașterea agriculturii românești!”

arnos 6 oua

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here