logo
RNTV Live

Grădiniţă nouă în Ploieşti până la sfârţitul anului/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Grădiniţă nouă în Ploieşti până la sfârţitul anului

Lucrările la imobilul în care va funcționa noua grădiniță de pe strada Poștei din Ploiești au avansat destul de mult în ultima perioadă. De altfel, primarul Andrei Volosevici este de părere că acestea vor fi finalizate până la sfârșitul anului. Totodată, edilul-șef al orașului a anunțat că anul acesta își va deschide porțile și creșa de pe strada Romană.

O grădiniţă nouă va fi realizată pe strada Poştei, în curtea Grădiniţei nr. 38, până la finalul acestui an. Cel puțin așa susține primarul Andrei Volosevici. Edilul a ținut să precizeze și faptul că anul acesta vor fi finalizate și lucrările de amenajare pentru viitoarea creșă de pe strada Romană.

Viitoarea Grădiniță va avea o structură cu subsol, parter şi etaj. Va funcționa cu program prelungit. Lucrările au loc fără a afecta funcționarea normală a grădiniței existente. Proiectul este finanțat din fonduri de la bugetul local și din surse externe nerambursabile. Valoarea totală a contractului de finanțare este de peste 6,2 milioane lei, din care valoare totală eligibilă aproximativ 2,8 milioane lei.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/premiera-absoluta-in-prahova/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor