Părinții și copiii intră în „Goana după Itsy Bitsy Tokens”, la Ploiești Shopping City

petrecere-ploiest-1-decembrie

În perioada 17 mai – 28 iunie, Ploiești Shopping City și Radio Itsy Bitsy celebrează vârsta copilăriei și devin parteneri de joacă în Goana după Itsy Bitsy Tokens. Astfel, fiecare vizită săptămânală la mall devine o aventură distractivă pentru copii și părinții lor. Cei care stau cu ochii pe QR codurile de campanie amplasate în incinta Ploiești Shopping City pot debloca automat jocuri ale copilăriei și token-uri pe baza cărora câștigă instant premii surpriză. Mai mult, cumpărăturile în familie de minimum de 200 lei îi înscriu în extragerea finală pentru Marele Token, în valoare de 4500 lei.

Premii săptămânale garantate

Pentru a intra în posesia premiului săptămânal, micii și marii iubitori de aventură trebuie să vină în Ploiești Shopping City, să caute QR-ul codul de campanie al fiecărei săptămâni și să îl scaneze cu smart phone-ul. Vizitatorii deblochează astfel, automat și gratuit, un joc al copilăriei numai bun de luat și încercat acasă. Pe cei care descoperă TOKEN-ul ascuns în video și merg cu el la biroul Info Desk din Ploiești Shopping City, îi așteaptă premiile surpriză garantate constând în cărti interactive Itsy Bitsy, brățări cu super puteri Itsy Bitsy, creioane colorate BIC, jocuri interactive Noriel – Nu te supara, frate! și Comoara lui Piticot, vouchere cadou Noriel, produse de îngrijire pentru copii și vouchere cadou Ploiești Shopping City.

Goana după Marele Token

Și surprizele nu se opresc aici. Întreaga familie poate câștiga marele Token în valoare de 4500 lei. Așadar, cumpărăturile în familie în valoare de minimum 200 de lei oferă șansa de a intra în tragerea la sorți pentru marele premiu – vouchere cadou Ploiești Shopping City în valoare de 4500 de lei valabile în magazinele partenere ale centrului comercial.

Măsuri de siguranță în Ploiești Shopping City

Pentru sănătatea și siguranța vizitatorilor și o experiență de #ShoppingÎnSiguranță, Ploiești Shopping City implementat o serie de măsuri de distanțare fizică, precum și norme de igienă pentru prevenirea răspândirii COVID-19, în linie cu recomandările autorităților.

Campania Goana după Itsy Bitsy Tokens aduce un plus de noutate în interacțiunea familială și în bucuria jocurilor specifice copilăriei.

Partenerii campaniei: Carrefour, Noriel, Marionnaud.

Mai multe detalii despre campanie pe https://www.ploiestishoppingcity.ro/ , pagina de Instagram  și pe pagina de Facebook.

Despre Ploiești Shopping City

Ploiești Shopping City, primul și cel mai mare centru comercial din județul Prahova, are o suprafață închiriabilă de 46.500 m2 și pune la dispoziția clienților săi aproximativ 2.000 locuri de parcare. Mall-ul găzduiește unul dintre cele mai mari cinematografe din afara Capitalei, cu 12 săli de proiecție dintre care 7 sunt dotate cu tehnologia 3D, dar și peste 100 de magazine, mix-ul de chiriași incluzând branduri internaționale precum Zara, H&M, Pull and Bear, Bershka, Stradivarius, Adidas, Starbucks, Tezyo, LC Waikiki, Intersport, Noriel, BSB, și multe altele. Ploiești Shopping City este un proiect dezvoltat de Carrefour Property Romania împreună cu NEPI Rockcastle.

lafesta

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here