logo
RNTV Live

Gigi Becali, amenințat cu depunctarea, cere intervenția lui Burleanu pentru a nu-i fi luate punctele echipei FCSB

ZGVjZGVkNWUyMjY2YjA1YmQ0NGQ1NGM4YWM=.thumb (1)
Fălcescu Andreea

Gigi Becali a avut o reacție vehementă la aflarea riscului ca echipa FCSB să fie depunctată, în urma declarațiilor sale la adresa arbitrei Iuliana Demetrescu, care a condus meciul dintre Voluntari și Mioveni de săptămâna trecută.

Potrivit informațiilor dezvăluite de Gazeta astăzi, arbitrii din România plănuiesc să organizeze un protest amplu împotriva lui Gigi Becali. Finanțatorul echipei FCSB se simte într-o situație dificilă, fiind chemat în fața comisiilor și având perspectiva unei posibile depunctări, iar el a reacționat cu o atitudine ofensivă.

Gigi Becali: “Ce tot mă hăituiți, mă, voi pe mine? Hai să văd că îi luați puncte lui FCSB!” 

„Îl rog pe Răzvan Burleanu să intervină și să stopeze tot acest circ pornit împotriva mea. Deja încep să mă simt hăituit și pe fiecare zi vad că tot sunt amenințat cu judecata pe la comisii.

De unde să mă suspendați, mă, voi pe mine? Eu nu mai am nicio treabă în acte. I-am predat conducerea lui MM. Dar în primul rând eu personal nu vă recunosc pe voi. Nu recunosc niciun membru al vreunei comisii. Ați ajuns voi să mă judecați pe mine personal? Păi sunteți judecători la Tribunal și nu știu eu?

Nu înțelegeți că nu am nimic cu fata aia? Ăia e părerea mea și mi-o susțin, dar nu am nimic cu acea fată arbitru. Acum vreți să vă implicați și în lupta la titlu? Hai să văd eu că o să depunctați FCSB.

Păi unde am ajuns? Adică eu bag bani în fotbal și am început sa tot fiu amenințat cu judecata pe la comisii? Așteptați să se termine campionatul că o să vedeți voi unde vă fac eu de această dată plângeri, nu voi mie.

Deja încep să mă simt hăituit și pe fiecare zi aud că mi se pregătește ceva. Să o faceți și pe aia înainte de meciuri, protestul ăla al arbitrilor, ca să ne facem de râs și să ajungem la știri pe toate canalele. Ce i-am făcut acelei fete arbitru? Nu i-am făcut nimic”, a zis, potrivit Prosport, Gigi Becali.

Sursa: gsp.ro

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsiți pe pagina de Facebook RepublikaNews.

.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor