“Tricolorii” U-18 au cedat lamentabil

romania - belarus U-18

“Tricolorii” U-18 au cedat lamentabil

În această seară, la sala Sporturilor “Olimpia”, echipa națională de volei U-18 a României a disputat meciul cu Belarus, partidă contând pentru turneul final al Campionatului European.

cel mai verde complex reziential

România face parte din grupa D, alături de Belarus, Serbia şi Israel.

Cotați cu șanse puține la acest turneu, “tricolorii” au cedat în primul meci, 0-3 (16-25, 15-25, 23-25) în fața mai valoroșilor adversari din Minsk.

Echipa României, antrenată de Daniel Săvoiu şi Dragoş Ion, are o misiune foarte dificilă și în continuare, Serbia fiind o echipă valoroasă,  clasată ca și Belarus, anul trecut, la numai un punct de calificarea în turneul final!

Iată programul celorlalte dispute ale tricolorilor”

Sâmbătă, 6 ianuarie

România – Israel, ora 20:00

Duminică, 7 ianuarie

Serbia – România, ora 20:00

Meciurile sunt transmise în direct pe pagina de Facebook a Federației Române de Volei și pe canalul de Youtube al Federației.

 

 

 

arnos 6 oua

1 COMENTARIU

  1. […] https://www.republikanews.ro/tricolorii-u-18-au-cedat-lamentabil/“Tricolorii” U-18 au cedat lamentabil În această seară, la sala Sporturilor “Olimpia”, echipa națională de volei U-18 a României a disputat meciul cu Belarus, partidă contând pentru turneul final al Campionatului European. România face parte din grupa D, alături de Belarus, Serbia … […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here