Un nou antrenor sârb pentru tinerii baschetbaliști ai CSU Ploiești

Un nou antrenor sârb pentru tinerii baschetbaliști ai CSU Ploiești
cautam-reporteri-republikanews

Un nou antrenor sârb pentru tinerii baschetbaliști ai CSU Ploiești

“Venit din campionatul Palestinei, mai precis de la echipa BC Sareyyet Ramallah – cu care a reușit să câștige titlul de campioană – sârbul de 42 de ani, Vladimir Cjevic, a ales o nouă provocare”.

Astfel este descris periplul lui Cjevic la echipa arabă, aventură din care lipsesc, din păcate, elemente legate de anul performanței dar și funcția avută acolo…

Astfel, până la finalul acestui sezon, Cjevic va pregăti grupele de performanță „U14” și „U16” ale CSU Ploiești, urmând a-l înlocui pe conaționalul său, Ivan Gemaljevic. Cel care, de scurtă vreme, a încheiat un ciclu de doi ani și jumătate în cadrul clubului ploieștean. Și care își va desfășura un nou proiect la un club din Asia, mai precis din China.

Probabil, într-un loc de unde să ridice acel salariu mărit, cerut de la părinții tinerilor sportivi ai CSU Ploiești! Pentru că, lucru deja știut, părinții sunt cei care plătesc antrenorii la acest club universitar…

Întrebări… fără răspunsuri!

Firește, rămâne de pus o întrebare: dacă, lunar, Gemaljevic ridica de la părinții copiilor o sumă de 7-800 de euro – rotund, după cei 170 lei decontați lunar! – cam despre ce proiect financiar se poate vorbi în cazul unui câștigător de campionat în Palestina? Mai puțin, în niciun caz! Iar cât ar fi normal, corect – măcar la jumătate din cât strângea acolo! – pare o nebuloasă pentru actuala provocare!

Era corect să fi căpătat astfel de informații de la cei care conduc fenomenul la CSU. Numai că, în lipsa oricărui contact – tânărul manager general al Ploiești Basketball, Ionuț Urzeală, eliminând orice posibilitate de a fi abordat! – ne regăsim în postura de a documenta speța așa cum reușim! Și… doar să întrebăm, în van! Poate ne răspunde vreun părinte!

Aș fi vrut să folosesc o altă poză, nu cea primită prin intermediul e-mailului… Un atât de prolific antrenor ar fi trebuit să aibe nu una sau două ci zeci sau chiar sute de imagini din Palestina sau aiurea! Numai că, negăsind…

Cine este Cjevic

Vladimir Cjevic este licențiat FIBA, fiind posesor al licenței roșii, cel mai înalt grad în Serbia. Are o experință în antrenorat de 15 ani, trecând prin aproape toate stagiile de antrenorat, de la fete, grupe de copii și apoi de cadeți la legendarul club Partizan Belgrad. Are multiple experiențe ca antrenor secund pe băncile mai multor echipe din Superliga Serbiei.

 

 

 

 

lafesta

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here