Ghinion sau tupeu? În mai puţin de două ore, poliţiştii ploieşteni au întocmit unei femei două dosare penale. Vezi ce a făcut

sursa foto: News.ro
cel mai verde complex reziential

A mizat pe noroc, dar sa ales cu două dosare penale

Ghinion sau tupeu? În mai puţin de două ore, poliţiştii prahoveni au întocmit unei femei două dosare penale.

S-a întâmplat recent în cadrul unei acţiuni organizate de către poliţiştii  Secției nr. 1 Ploiești. Acţiunea a fost organizată în zona Oborului și a cartierului Bereasca, pe linia prevenirii şi combaterii contrabandei cu tutun și alcool.

cel mai verde complex reziential

CITEŞTE ŞI https://republikanews.ro/ancheta-la-scoala-de-politie-din-campina-o-eleva-risca-sa-fie-exclusa-din-scoala-dupa-ce-mai-multi-interlopi-s-au-fotografiat-cu-uniforma-acesteia/

Cu această ocazie a fost depistată şi o femeie din Republica Moldova care intenţiona să vândă  400 de țigarete fără a respecta normele legale. Se pare că întâlnirea cu oamenii legii i-a dat curaj. La nici două ore femeia a fost prinsă din nou de poliţişti în timp ce vindea tot ţigări de contrabandă De această dată, polițiștii au găsit asupra ei 2.000 de țigarete.

În cauză, au fost întocmite două dosare penale pentru infracțiunea de contrabandă, prevăzută de Codul Vamal. De asemenea, marfa în cauză a fost confiscată.

Cu ocazia acţiunii de control au fost aplicate cinci sancțiuni contravenționale, în valoare de 800 lei.

Pentru mai mute ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

sursa IJP Prahova

 

hidro
tymbark

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here