logo
RNTV Live

Anchetă la Şcoala de Poliţie din Câmpina. O elevă riscă să fie exclusă din şcoală după ce mai mulţi interlopi s-au fotografiat cu uniforma acesteia/ Foto

Fotografiile care ar putea pune capăt unei cariere/ sursă foto ziarul incomod.ro
Mihai Constantinescu

Fotografiile care ar putea pune capăt unei cariere

Anchetă la Şcoala de Poliţie din Câmpina. O elevă riscă să fie exclusă din şcoală după ce mai mulţi interlopi s-au fotografiat cu uniforma acesteia. Este vorba despre eleva Anca Riza care este în  anul 2 la Școala de Poliție.

Se pare că acesta ar fi împrumutat uniforma unor prieteni de-ai săi care au probleme cu legea. De aici au şi pornit necazurile tinerei din Dăbuleni care acum riscă să fie exclusă din şcoală.

Tinerii au făcut mai mute fotografii îmbrăcaţi cu uniforma elevei şi le-au postat pe Facebook. Conform codului deontologic, aceşţia nu au voie să aducă defăimare uniformei școlare, având în vedere că poartă însemnele Ministerului de Interne.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/evazionisti-de-milioane-la-campina-prejudiciu-important/

Deocamdată nu se ştie sigur când au fost realizate pozele. Cert este că imaginile au fost văzute şi de către poliţiştii din Dolj care i-ar fi recunoscut pe cei doi interlopi care s-au fotografiat cu uniforma elevei. Se pare că ar fi vorba despre  numiți Juve și Masaru.

Mâine va fi demarată o anchetă internă la școală,iar îÎn paralel va fi pornită și o anchetă penală în care vor fi audiați respectivii interlopi.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

sursa ziarulincomod.ro

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor