logo
RNTV Live

Gest înfricoşător. Ce a mai făcut bărbatul din Breaza care a dormit un an de zile în pat cu cadavrul surorii sale

Gest înfricoşător. Ce a făcut bărbatul din Breaza care a dormit un an de zile în pat cu cadavrul surorii sale
Mihai Constantinescu

A dormit un an de zile lângă cadavrul mumificat al surorii sale şi apoi s-a spânzurat

Gest înfricoşător. Ce a mai făcut bărbatul din Breaza care a dormit un an de zile în pat cu cadavrul surorii sale.

Bărbatul în vârstă de 70 de ani din Breaza care timp de un an de zile a dormit în casă cu cadavrul surorii sale, a reuşit să sperie pe cei slabi de înger. După ce au aflat şi oamenii legii aceste lucruri terifinate, la sfârşitul lunii noiembrie a fost deschis un dosar penal de cercetare.

VEZI ŞI https://portal.republikanews.ro/fotopolitistii-locali-ploiesteni-au-auzit-o-bubuitura-langa-o-anexa-unei-banci-urmat-o-interventie-neasteptata/

Cercetările au condus la concluzia că acesta nu a declarat decesul rudei sale pentru a putea lua în continuare pensia de handicap de care aceasta beneficia. Când a fost descoperit, trupul era mumificat.

Imediat după deschiderea dosarului, bărbatul, bolnav psihic,a fost internat într-o unitate medicală. A ieşit din spital cu câteva zile înainte de Crăciun. La începutul săptămânii în curs, acesta a fost găsit în locuinţa sa spânzurat, notează stirilekanald.ro.

Trupul neînsufleţit a fost transportat pentru necropsie la serviciul de Medicină Legală Prahova.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor