logo
RNTV Live

FOTO/Poliţiştii locali ploieşteni au auzit o bubuitură lângă o anexă a unei bănci. A urmat o intervenţie neaşteptată

FOTO/Poliţiştii locali ploieşteni au auzit o bubuitură lângă o anexă a unei bănci. A urmat o intervenţie neaşteptată
Mihai Constantinescu

Poliţiştii locali au salvat un om din incendiu

Poliţiştii locali ploieşteni au auzit o bubuitură lângă o anexă a unei bănci. A urmat o intervenţie neaşteptată.

Totul s-a întâmplat azi-noapte pe strada Cuza-Vodă. O echipă de poliţişti locali tocmai se aflau în timpul serviciului când au auzit o bubuitură puternică dintr-o anexă subterană aflată în fața unei unități bancare. Imediat au auzit şi strigăte de ajutor.

VEZI ŞI https://portal.republikanews.ro/incredibil-casutele-lui-mos-craciun-au-venit-la-ploiesti-cu-prima-zapada/

Poliţiştii locali au intervenit imedita şi au găsit bărbatul care cerea ajutor. A fost scos din subsolul în care incendiul începuse să se propage semnificativ. De asemenea,         i s-au acodat măsuri de prim ajutor persoanei în cauză, aceasta prezentând tulburări respiratorii, vărsături și grețuri, având urme de arsuri minore pe față și pe mâini, fiind solicitată în același timp și intervenția Serviciului Unic de Urgență.

La fața locului s-au prezentat două autospeciale I.S.U. care au localizat și stins incendiul, precum și un echipaj al Ambulanței, care a preluat victima, aceasta fiind transportată la Spitalul Județean de Urgență.

Bărbatul salvat are 66 de ani şi este domiciliat în județul Bacău.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor