logo
RNTV Live

George Buhnici platește scump pentru vorbele sale-vezi ce amendă a primit controversatul internaut

channels4_profile
Marin Ana

Controversatul internaut, George Buhnici, platește scump pentru vorbele aruncate despre celulită și vergeturi.

După ce declarațiile făcute de George Buhnici, în care le spunea femeilor cu ”celulită și vergeturi” că ar trebui să mai treacă pe la ”săliță”, au făcut înconjurul internetului, CNDC a luat atitudine și l-a amendat pe vlogger.

”Afirmațiile făcute de George Daniel Buhnici la adresa femeilor în cadrul emisiunii TV „XNS”, în luna iulie a anului curent, emisiune ce a fost difuzată pe postul TV Antena 1, reprezintă faptă de discriminare și încalcă dreptul la demnitate umană, conform art. 2 alin. (1) și art. 15 din O.G. 137/2000, republicată.

S-a aplicat sancțiunea amenzii contravenționale în cuantum de 20.000 lei față de George Daniel Buhnici. Hotărâre adoptată cu unanimitate de voturi a celor prezenți (7 voturi)”, se arată în comunicatul CNDC.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Mai multe informații gasiți aici:George Buhnici, amendat cu zeci de mii de lei de CNDC, după declarațiile despre celulită și vergeturi (antena3.ro)

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor