logo
RNTV Live

Gazele naturale costă mai mult de astăzi. Vezi suma cu care va creşte factura

racordare la gaze naturale cu fonduri UE
Mihai Constantinescu

Gazele naturale pentru populaţie, mai scumpe cu 8 %

Gazele naturale costă mai multe de astăzi. Vezi suma cu care va creşte factura.

Începând de astăzi, 10 ianuarie, gazele naturale pentru consumatorii casnici sunt mai scumpe cu 8%. Acesta lucru înseamnă o creştere la factură cu până la 20 de lei în medie, pe lună, pentru perioada de iarnă.

VEZI ŞI https://portal.republikanews.ro/fotofurt-in-doua-minute-spargerea-magazinului-din-ploiesti-a-mers-ca-pe-roatedar-totul-a-luat-o-intorsatura-neasteptata/

Vestea nu este tocmai o plăcere pentru consumatori, mai ales că iarna este pe punctul de a-si intra în drepturi şi consumul va creşte. Meteorologii au anunțat intrarea unui val de aer polar în țară începând de joi.

Valoarea CUG pentru perioada 1 aprilie 2017- 31 martie 2018, de 81,48 lei/MWh, a fost aprobată în ședința Comitetului de Reglementare al ANRE din data de 30 martie 2017.

Ulterior, furnizorii au solicitat creșterea acestei valori datorată creșterii prețurilor cu achiziția gazelor naturale din producția internă, în conformitate cu prevederile art. 40 din Anexa la Ordinul preşedintelui Autorităţii Naţionale de Reglementare în Domeniul Energiei nr. 182/2015, privind aprobarea Metodologiei pentru stabilirea CUG.

Solicitările furnizorilor privind actualizarea CUG s-au situat între 0,8-1,1 bani/kwh. ” – se arată într-un comunicat al ANRE.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

sursa stirileprotv.ro

Foto cu caracter ilustrativ

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor