FOTO/Furt în două minute. Spargerea magazinului din Ploieşti a mers ca pe roate,dar totul a luat o întorsătură neaşteptată

angajare

Hoţi, prinşi în flagrant

Furt în două minute. Spargerea magazinului din Ploieşti a mers ca pe roate,dar totul a luat o întorsătură neaşteptată.

Au ochit magazinul, l-au spart cu o rangă şi au furat tot ce le-a picat în mână. Totul s-a întâmplat în noaptea de 6 ianuarie, în jurul orei 3.30 noaptea.

În mai puţin de 2 minute, hoţii, un bărbat de 28, respectiv 31 de ani, erau gata să plece cu prada. Numai că totul a luat o întorsătură neaşteptată.

Au dat nas în nas cu jandarmii fix când ieşeau din magazinul magazin situat în zona de sud a municipiului. Avea mai multe bunuri introduse în pungi din material plastic.   

Cei doi au fost urmăriți și reținuți. La fața locului s-a constatat intrarea prin efracție în magazin cu ajutorul unei răngi metalice, folosite pentru distrugerea celor două lacăte, a grilajului şi uşii de acces în magazin.

Echipajul de jandarmi a procedat la efectuarea controlului corporal şi al bagajelor, precum și conducerea persoanelor la sediul secţiei 4 de poliţie Ploieşti pentru întocmirea actelor de sesizare şi continuarea cercetărilor pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și distrugere.

mediu

PLOIESTI TV LIVE 👇 (apasati play si puteti urmari Ploiesti TV live)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here