FOTO/Furt în două minute. Spargerea magazinului din Ploieşti a mers ca pe roate,dar totul a luat o întorsătură neaşteptată

Hoţi, prinşi în flagrant

Furt în două minute. Spargerea magazinului din Ploieşti a mers ca pe roate,dar totul a luat o întorsătură neaşteptată.

Au ochit magazinul, l-au spart cu o rangă şi au furat tot ce le-a picat în mână. Totul s-a întâmplat în noaptea de 6 ianuarie, în jurul orei 3.30 noaptea.

În mai puţin de 2 minute, hoţii, un bărbat de 28, respectiv 31 de ani, erau gata să plece cu prada. Numai că totul a luat o întorsătură neaşteptată.

Au dat nas în nas cu jandarmii fix când ieşeau din magazinul magazin situat în zona de sud a municipiului. Avea mai multe bunuri introduse în pungi din material plastic.   

Cei doi au fost urmăriți și reținuți. La fața locului s-a constatat intrarea prin efracție în magazin cu ajutorul unei răngi metalice, folosite pentru distrugerea celor două lacăte, a grilajului şi uşii de acces în magazin.

Echipajul de jandarmi a procedat la efectuarea controlului corporal şi al bagajelor, precum și conducerea persoanelor la sediul secţiei 4 de poliţie Ploieşti pentru întocmirea actelor de sesizare şi continuarea cercetărilor pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și distrugere.

sponsor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here