logo
RNTV Live

Gavrilescu:”Cetățenii nu au absolut nicio vină pentru situația generată pe piața RCA de scandalul City Insurance”

abuz
Mihai Constantinescu

Gavrilescu:”Cetățenii nu au absolut nicio vină pentru situația generată pe piața RCA de scandalul City Insurance”.

Deputatul umanist Graţiela Gavrilescu a explicat, într–o postare pe Facebook, de ce nu este normal ca cetăţenii să plătească sume aşa de mari pentru poliţa PCA.

“Cetățenii nu au absolut nicio vină pentru situația generată pe piața RCA de scandalul City Insurance!Să obligi oamenii, peste noapte, să plătească, pe polițe de asigurare, sume imposibile pentru veniturile multora dintre ei, este inadmisibil!Mai ales în condițiile în care carburantul a ajuns la 7 lei/l, prețul energiei și gazelor a depășit orice imaginație, al alimentelor și materialelor de construcții crește pe zi ce trece iar salariile și pensiile… stagnează!

RCA nu este un lux, ci, repet, o cheltuială OBLIGATORIE, care nu poate fi nici amânată, nici evitată.A obliga cetățenii să plătească, în acest fel, oalele sparte pentru că instituțiile care trebuiau să prevină situația de criză și acum să o gestioneze nu sunt capabile să o facă este un grav abuz, care trebuie stopat IMEDIAT!”, a consluzionat deputatul Graţiela Gavrilescu.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor