logo
RNTV Live

Gaură în bugetul Ploieştiului de 6 milioane de lei

Proiecte pe bani europeni
Mihai Constantinescu

Gaură în bugetul Ploieştiului de 6 milioane de lei!

Modernizarea ieşirii spre Târgovişte mai are de aşteptat şi în plus de asta, Primăria Ploieşti pierde şi 6 milioane de lei după ce reprezentantii Ministerul Dezvoltării au observant o încălcare a legii achiziţiilor în privinţa contractului de proiectare pentru modernizarea ieşirii spre Târgovişte.

Vina nu o poartă actuala administraţie, greşeala producându-se în madatul trecut când a fost acceptată creşterea valorii pentru partea de proiectare, de la 570.000 de lei iniţial la 3.590.000 de lei şi ulterior la puţin peste 6 milioane de lei. Firma de consultanţă care s-a ocupat de proiectele europene ale municipalităţii a încasat banii asa cei 6 milioane de lei rămân “pierduţi” din bugetul local. 

Proiectul era unul amplu şi urmărea şi infiinţarea unui  terminal multimodal, reconfigurarea  străzii Gh Ghrigore Cantacuzino, extinderea carosabilului în zona pasaj CFR Podul Înalt, de la o banda pe sens la două benzi pe sens, amenjare de sensuri giratorii, infrastructură pentru închiriere biciclete bike rental / bike sharing, piste de biciclete, platforme park&ride, un sistem de e-ticketing,  modernizare staţii de aşteptare călători şi altele.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/actiune-fulger-prahova/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/cutremur-in-aceasta-dimineata-3/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor