logo
RNTV Live

Găsită decedată într-o secţie de poliţie dezafectată din Ploieşti/ VIDEO

Theo Tănăsescu

Găsită decedată într-o secţie de poliţie dezafectată din Ploieşti

Dispariţie cu final tragic la Ploieşti. O tănără mamă, de 36 de ani, care a fost dată dispărută pe 13 martie a fost găsită la o zi distanţă decedată într-o secţie de poliţie dezafectată. Acesta se află în zona de vest a Ploieştiului. Femeia ar fi înghiţit o substanţă toxică. Lângă trupul neînsufleţit a fost găsit un recipient, dar si un bilet de adio.

Tânăra decedată era mama a doi copii, unul de un an şi noua luni, iar cel mic era recent născut. Anchetatorii cred că fata ar fi trecut printr-o depresie post natală.

Găsită decedată într-o secţie de poliţie dezafectată din Ploieşti

Descoperirea şocantă a fost făcuta de către o altă femeie care intrase în imobilul respectiv pentru a-şi face nevoile. Aceasta a fost cea care a alertat poliţia.

Ionela Mădălina Vintilă apare pe contul de socializare drept o fire sportivă, care promova mişcarea şi acţiunile caritabile. A fost dată dispărută, iar ea ar fi plecat voluntar de la domiciliu. Avea să fie găsită decedată într-o fostă secţie de poliţie, din zona de vest a orasului. Surse judiciare spun că ar fi lăsat şi un bilet de adio.

Surse din ancheta spun ca rudele tinerei mame au explicat oamenilor legii că Mădălina nu avea probleme financiare sau de orice altă natură.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/primile-imagini-de-la-locuinta…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor