logo
RNTV Live

Garsoniera de 11 metri pătraţi, din Cluj, are replică la Ploieşti/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Garsoniera de 11 metri pătraţi, din Cluj, prezentată pe un site de închirieri, şi care a stârnit reacţii care mai de care mai haioase, are acum o replică la fel de mică, la Ploieşti. ŞSi nu oriunde, ci deasupra unei prăjituri. Da, aţi citit bine! O cofetărie din oraş a montat locaţia în miniatură, pe o prăjitură care, culmea, este fără zahăr. Decorul creat dintr-o pastă delicioasă a atras imediat atenţia. Vestea s-a răspândit rapid, aşa că primii clienţi nu au întârziat sa apară.

Totul a pornit de la un anunț despre închirierea unei garsoniere cu suprafața de doar 11 metri pătrați postat pe pagina de Facebook a unei agenții imobiliare din Cluj. Cum mesajul s-a viralizat și a generat zeci de mii de comentarii amuzante, proprietarii unei cofetării din oraş au decis să recreeze decorul, deasupra unei prăjituri.

Aşa se face că s-au gândit să monteze totul deasupra unei alte prăjituri vedeta a cofetăriei, “Vitejie pe tocuri”. O porţie de dulce, al cărei nume este inspirat dintr-o carte ce vorbeşte despre femeia secolului XXI, care culmea, este şi fără zahăr.

Cum atât mesajul despre închirierea spaţiului, cât şi anunţul depre “prăjitura garsoniera” s-au viralizat rapid în mediul online, pofticioşii curioşi nu au întârziat să apară.

Prăjitura  costa 10 lei, iar decorul garsoniera este şi el comestibil.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/imagini-inedite-din-aer-cu…/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/incendiu-violent-la-o-casa-din…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor