logo
RNTV Live

Adrian Vaida a câștigat procesul cu Primăria Ploiești/ VIDEO

Theo Tănăsescu

Adrian Vaida a câștigat procesul cu Primăria Ploiești

Adrian Vaida, fostul șef al Poliției Locale, a câștigat procesul cu Primăria Ploiești. Instanța a dispus reintegrarea lui Adrian Vaida pe funcția de director general adjunct. Decizia instanței nu este definitivă.

Adrian Vaida a câștigat procesul cu Primăria Ploiești

Fostul șef al Poliției Locale Ploiești, Adrian Vaida, a fost eliberat din funcție, în luna mai 2021, în baza unei dispoziții emise de Primărie, care a avut la bază un un raport de evaluare a performanțelor. La acea dată, fostul director al Poliției Locale Ploiești a contestat raportul de evaluare a performanțelor care a stat la baza dispoziției și a solicitat repunerea pe funcție.

La finele săptămânii trecute, Tribunalul Prahova a anulat raportul de evaluare și a dispus reintegrarea lui Adrian Vaida pe funcția de conducere de director general adjunct la Poliția Locală Ploiești.

Totodată, instanța a dispus obligarea Primăriei Ploiești la plata unei despăgubiri egale cu veniturile de care Adrian Vaida nu a mai beneficiat de la data eliberării din funcție până la data reintegrării efective, sumă care ar urma să fie indexată cu rata inflației. Hotărârea instanței poate fi atacată cu recurs în termen de 15 zile.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor