GALERIE FOTO/Opt pompieri prahoveni avansați în grad de Ziua Protecției Civile

GALERIE FOTO/Opt pompieri prahoveni avansați în grad de Ziua Protecției Civile

De Ziua Protecției Civil, pentru merite deosebite în executarea misiunilor şi desfăşurarea activităţilor specifice au fost avansaţi în gradul următor doi ofițeri și sase subofițeri de la ISU Prahova

Este vorba despre ofiterii maiorul Romea Ștefan Constantin -Laurențiu și maiorul Vrăbioiu Cristinel Bogdan, ambii avansați în gradul militar de locotenet -colonel, dar și de mai mulți subofițeri: putonier adjutant  Piciorea Vasile avansat la gradul de plutonier adjutant șef, și de alți 5 plutionieri majori, avansați la grad de plutonier adjutant.

Avansarea s-a realizat la sediul inspectoratului din Ploiești, în cadrul unei ceremonii festive.

În anul 2018, în zona de competență a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Șerban Cantacuzino” al Judeţului Prahova au avut loc 12.895 intervenţii, dintre care 4061 situaţii de urgenţă şi 8834 SMURD, rezultând o medie de 35,32 / zi.

Au fost monitorizate un număr de 7517 transporturi de substanțe și deșeuri periculoase, respectiv transporturi cu regim special, din care 1051 au fost transporturi de materiale explozive, muniţie, bunuri şi valori şi 6466 deşeuri periculoase.

Pentru mai multe știri, vizitați site-ul republikanews .ro

sponsor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

VIDEO/ Bursa de valori educaționale – Colegiul Național Militar “Dimitrie Cantemir”...

Ordinea, disciplina, munca si dragostea de tara sunt cateva dintre cuvintele care descriu una dintre scolile de top din Prahova si totodata din Romania....