logo
RNTV Live

Foc pus intenţionat în centrul Ploieştiului. Au fost trei focare

incendiui fast food
Mihai Constantinescu

Foc pus intenţionat în centrul Ploieştiului. Au fost trei focare. Reprezentanţii ISU PRahova anunţă că aseară s-a produs un incendiu de ghena de gunoi in jurul orei 22.00. Acesta s-a materializat în 3 focare: strada Romana, ghena de lângă sediul UPC şi ghena de lângă sediul Romtelecom.

Cel mai probabil a fost vorba despre o acțiune intenționată.

UPDATE

Incidentul a fost comunicat şi oamenilor legii. Poliția Municipiului Ploiești a fost sesizată prin apel 112 de către un bărbat cu privire la faptul că, la o ghenă de gunoi de pe strada Romană ar fi izbucnit un incendiu.

În baza sesizării s-a constituit echipă operativă care s-a deplasat de îndată la fața locului, constatând faptul că incendiul se manifesta la patru tomberoane din plastic ce conțineau gunoi menajer dar și la cablurile de curent ce alimentează o firmă care furnizează rețea de cablu și internet.

Totodată și la alte 2 locații de pe strada Ștefan Greceanu au ars conținutul de gunoi al unor pubele metalice precum și o pubelă din plastic amplasată într-o altă zonă a străzii.

La fața locului au intervenit 3 echipaje din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova, care au lichidat incendiile produse.

Prejudiciul creat în urma incendiilor urmează a fi comunicat de către reprezentanții societăților afectate.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere prin incendiere, fiind efectuate cercetări pentru identificarea autorilor și tragerea acestora la răspundere.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/o-femeie-ucisa-intr-un-accident…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor