logo
RNTV Live

GALERIE FOTO: Ultimul clopoțel pentru „șoimii cantemiriști” de la Breaza

350135455_1403198483797152_1716698145787483771_n
Ștefan Petre

Absolvenții Colegiului Militar Național „Dimitrie Cantemir” din Breaza au trăit momente emoționante la finalul acestei săptămâni. Clopoțelul a sunat ultima dată pentru viitori ofițeri ai Armatei Române, care au participat la balul absolvirii și cursul festiv.

Absolvenții au pregătit un moment aparte pentru balul care a marcat încheierea etapei de liceeni într-un colegiu militar.

„Absolvenții Promoției 2023, denumită generic «General Constantin Christescu – 100», au trăit emoțiile ultimului clopoțel, eveniment devenit tradiție în Colegiul Național Militar «Dimitrie Cantemir».

Liceenii militari au celebrat încheierea unei etape importante din viața lor, pe platoul cu rezonanțele zecilor de generații de cantemiriști, în prezența colegilor mai mici, a conducerii colegiului, a diriginților, a comandantului de companie, a profesorilor și a părinților, rudelor sau prietenilor.

Din program nu au lipsit momentele artistice, strigarea pentru ultima dată a catalogului, discursurile motivaționale, zâmbetele, îmbrățișările, dar și lacrimile de rămas bun.

117 absolvenți au scris povestea lor, a unor militari hotărâți să pășească într-o nouă etapă a existenței, clădită pe temelia anilor de școală.

Felicitări tuturor!

Mult succes la examene, în viață și în carieră!” le-au transmis absolvenților reprezentanții Colegiului “Dimitrie Cantemir”.

Sursă: Telegrama

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor