GALERI FOTO/ Imagini surprinse din “oraşul european” Ploieşti cu pregătirile pentru mărţisor. Povestea kitsch-ului absolut

cautam-reporteri-republikanews

Ploieştiul, oraşul kitsch-ului

GALERI FOTO/ Imagini surprinse din “oraşul european” Ploieşti cu pregătirile pentru mărţisor. Povestea kitsch-ului absolut.

La capitolul kitch, Ploieştiul poate obţine cu uşurinţă premiul cel mare.

Primăvara este aşteptată într-un mod cu totul dezolant la Ploieşti. Cei care vin în “oraşul nostru european” dau de esenţa kitsch-ului încă de la sosire. Mai precis din zona gării.

VEZI ŞI https://republikanews.ro/situatia-traficului-in-prahova-dar-si-in-restul-tarii/

Tarabele înşirate pentru vânzarea de mărţişoare şi micile cadouri pentru 8 Martie dau un aer dezolant. Cât vezi cu ochii sunt înşirate tarabe acoperite cu nailoane inestetice. Unele mese au fost aşezate fără nici o logică pentru acest loc din Ploieşti extrem de aglomerat. Ca de exemplu ar fi o masă instalată chiar în dreptul trecerii de pietoni, doar-doar va fi mai vizibilă clienţilor.

Imaginile surprinse nu au nevoie de comentarii în plus.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

lafesta

1 COMENTARIU

  1. Consiliul local daca nu are idei macar sa se inspire de la ce au facut alte orase pentru un comert civilizat in perioadele de sarbatori. Craciun, martisor, Paste etc. Zona Garii de Sud e Cenusareasa orasului. Gara cu trepte ciobite si murdare, scarile spre peroanele 2-3 jegoase(se spala doar peronul unu, unde vede seful care probabil nu iese din birou), in fata garii dai nas in nas cu dosul unor cosmeli murdare si urate, mergi in statia de autobuz din fata garii-jeg, fara o banca pe care sa stai, calatorii obositi stau pe jos, mergi in statia din dreapta garii care nu a mai fost renovata de ani ce vezi e din nou jeg, banci nevopsite de ani, jeg. In fata Bigului tarabe, cosmeli, spatii verzi neingrijite, gunoi, trei randuri de trotuare pe care pe ultimul sunt parcate masini( nimeni nu se ingrijeste de parcare in aceasta zona pentru cei ce vin la Big sau gara), pavajul din fata Bigului pus acum 2 sau 3 ani e deja distrus (cine o fi fost constructorul si ce materioale de proasta calitate a pus?) Ce caracterizeaza zona Garii de Sud e uratenia si jegul. In Ploiesti doar ploaia mai spala acolo unde poate.!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here