logo
RNTV Live

Percheziții în Prahova după ce s-au produs furturi de componente auto/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Percheziții în Prahova după ce s-au produs furturi de componente auto. Totul aînceput l sambata trecuta, în jurul orei 04:30. Polițiștii au fost sesizați despre faptul că două persoane necunoscute ar fi demontat componente de la un autoturism, pe o stradă din municipiul Ploiești.

Imediat după sesizare, polițiști Secției de Poliție nr. 2 Ploiești au pornit în urmărirea mașinii cu care se deplasau cei doi bărbați, mașina fiind oprită pe o stradă din Ploiești. Pentru a-și asigura scăparea, cei doi bărbați au fugit la vederea polițiștilor, însă la scurt timp unul dintre ei a fost imobilizat, și dus la audieri, cel de-al doilea reușind să se sustragă.

În continuarea investigațiilor și cercetărilor, au fost puse în executare trei mandate de percheziție domiciliară pe raza orașului Mizil și în comuna Berceni. În urma pechezițiilor au fost ridicate mai multe catalizatoare auto precum și mai mai multe scule susceptibile a fi utilizate la demontarea ori secționarea de componente auto.

Făță de unul dintre bărbații bănuiți a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, ulterior fiind dispusă măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.

În urma cercetărilor efectuate de către polițiști, ieri, 5 iulie a.c., a fost identificat și cel de-al doilea bărbat care a fost reținut pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de astăzi, acesta a primit mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Vezi și https://portal.republikanews.ro/toalete-publiceploiesti/

Vezi și https://portal.republikanews.ro/petrecere-de-smecheri/

Vezi și https://portal.republikanews.ro/val-de-noi-imbolnaviri…/

Pentru mai multe știri, vizitați site-ul republikanews.ro

COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor